Вибір весільного плаття – одне з найважливіших завдань для майбутніх наречених. Вибираючи ідеальну модель, варто звернути увагу на багато факторів, в тому числі на тип фігури. Весільні сукні для жінок з різною фігурою повинні бути різними, щоб підкреслити їх достоїнства і приховати недоліки. Тож давайте перевіримо, як вибрати весільну сукню по фігурі. В Україні великий вибір весільних суконь та аксесуарів можна знайти на сайті https://www.anabel.ua/.   

Як підібрати фасон сукні по фігурі?

Для жінок з фігурою «пісочний годинник», тобто з яскраво вираженою талією і округлими стегнами, ідеально підійдуть сукні «русалка» або «принцеса». Такі моделі підкреслять жіночні форми і водночас дозволять вільно рухатися та комфортно танцювати. Варто підібрати наряд з прикрасами на талії або декольте, щоб ще більше підкреслити ці частини тіла.

Жінкам з фігурою «груша», тобто з вузькими плечима і широкими стегнами, ідеально підійдуть моделі А-крою, який дозволить делікатно приховати стегна і стегна, і в той же час підкреслити талію. Варто вибрати сукню з легким шлейфом, щоб візуально подовжити силует.

Жінкам з прямокутною фігурою, тобто з рівномірно розподіленими пропорціями, ідеально підійдуть сукні крою принцеси або сукні з ефектом кльош. Цей тип пропозиції дозволить вам створити дуже вузьку талію і в той же час додати об’єм навколо стегон. Варто вибрати сукню з глибоким декольте або спиною, щоб додати сексуальної привабливості.

Жінкам з фігурою «яблуко», тобто з великим животом, ідеально підійдуть наряди А-силуету або прямого крою. Такі сукні дозволять вам делікатно приховати недоліки і в той же час підкреслити ноги. Варто вибрати варіант з вільними рукавами або фатою, щоб приховати плечі. Вибираючи весільну сукню, варто звернути увагу на тип фігури, щоб підкреслити достоїнства і приховати недоліки. У цей особливий день важливо почуватися в ньому комфортно і красиво.

Яке плаття для невисокої особи з великими грудьми?

Перш ніж вибрати конкретний наряд, варто дізнатися, як підібрати весільну сукню по фігурі, якщо у вас великі груди. Для невисокої особи з великим бюстом вдалим вибором буде сукня з V-подібним вирізом, який оптично подовжить шию і додасть фігурі пропорційності. Також вдалим рішенням будуть фасони типу «принцеса», тобто злегка розширені донизу, оскільки вони делікатно приховають недоліки в нижній частині тіла і привернуть увагу до грудей. Також варто уникати суконь з глибоким вирізом, оскільки вони можуть перевантажувати та домінувати над усією фігурою.

Важливо, щоб плаття добре сиділо по фігурі, не надто обтягувало, але і не дуже вільне, щоб підкреслити достоїнства. Додатково варто звернути увагу на фактуру і візерунки матеріалу. Сукні з важких і масивних тканин, таких як парча, можуть додатково збільшити бюст і домінувати на фігурі, тому варто вибирати легкі, повітряні тканини, які будуть тонко спадати. Візерунки також можуть зробити ваші груди більшими або меншими, тому варто вибрати більш стримані та ніжні. Ви можете вибрати мінімалістичну вечірню сукню білого кольору, це все більш популярний вибір, особливо серед прихильників ніжних і елегантних стилів.

Яке плаття надіти, коли є живіт?

Також варто дізнатися, які сукні худнуть живіт. Адже це досить поширена проблема багатьох жінок. Вибираючи сукні для жінок з животиком, варто вибирати моделі, які тонко приховають недоліки фігури, підкресливши достоїнства. Хорошим вибором можуть стати, наприклад, фасони А-крою або «конверт», які розкльошені від талії приховають живіт і в той же час підкреслять виточки.

Ще один варіант – сукні oversize, які будуть досить вільними, щоб приховати живіт, але при цьому зручними і модними. Ви також можете вибрати наряди у формі трапеції або кльош, які не облягають тіло в області живота. У випадку з мереживом або сукнями з блискітками варто вибирати моделі з делікатними прикрасами на інших частинах тіла, щоб відвернути увагу від живота.

Як вибрати весільну сукню для дуже стрункої фігури?

Часто моделі з прямою лінією можуть виявитися проблематичними при виборі вбрання для свята. Як підібрати весільну сукню під фігуру хлопчика? Плануючи свій особливий день, кожна наречена хоче виглядати красиво і відчувати себе особливою. Вибір весільного плаття – один з найважливіших елементів, який впливає на кінцевий ефект. Для струнких жінок може виявитися складним завданням знайти сукню, яка б красиво підкреслювала їх переваги і в той же час не домінувала на фігурі. Тоді чудово виглядають весільні вбрання з чітко вираженою талією – вони створюють враження приталеності. Зараз модні різноманітні стилі, але особливо для струнких жінокрекомендуємо облягаючі сукні. Моделі з вирізом на талії підкреслюють стегна, а варіанти з легким кльошом – відмінний вибір для жінок з невеликою вагою. Також важливо підібрати довжину сукні до росту нареченої. У струнких жінок часто буває, що занадто довгі або об’ємні сукні домінують над фігурою, від чого вона здається ще менше. Тому варто вибирати добре сидять сукні міді або максі.

Що стосується аксесуарів, то варто зупинитися на ніжних прикрасах, таких як перли або непомітні камені. Також плаття можна прикрасити вишивкою або бісером. Важливо, щоб всі елементи вбрання – від сукні до прикрас – гармонійно поєднувалися і створювали єдине ціле. Ще один важливий елемент, на який варто звернути увагу, – це декольте. Худеньким дамам рекомендується вибирати варіанти з вирізом у формі серця, адже він красиво підкреслює бюст і додає жіночності. Однак варто пам’ятати, що не переборщити з глибиною декольте і дотримуватися помірності.

Поделиться
Категорії:Style