Японський інженер Наміхей Одаіра у 1910 році заснував компанію з назвою Hitachi. Назва складається з двох ієрогліфів, які означають Hi – сонце, а tachi – схід. З початку заснування компанія виробляла електродвигуни. А перший електричний холодильник Hitachi почали виробляти в 1932 році. 

 

Керівництвом займаються Хироаки Наканіси та Наміхей Одаіра. Сучасна корпорація Hitachi Ltd – це велика фінансово-промислова група, яка об’єднує понад 1100 компаній, що виробляють різні види продукції.

Hitachi чия фірма? Це Японська корпорація, яка виробляє побутову техніку преміумкласу. Гасло виробника – Японська якість зберігання продуктів плюс економне споживання електрики. Технологічний процес виробництва супроводжується контролем якості кожної деталі, вузла, та й готової продукції.

Де виробляють холодильники Hitachi? Безпосередньо в Японії виробляють продукцію для місцевого споживача.

Розробка моделей відбувається на науково технічні бази у Японіі. На утримання закладу та пошук нових технологій компанія щорічно виділяє близько 5% від прибутку.

Японський бренд

Популярні в України холодильники Hitachi чиє виробництво? Для імпортного постачання побудований завод у Таїланді. Підприємство де виробляють холодильники Хітачі належить корпорації.

Популярні холодильники Hitachi, яких страна виробник Таїланд, але контроль якості здійснюється японськими фахівцями. Побутова холодильна техніка преміумкласу Hitachi, відповідає вимогам і нормам EC / ISO9001 / ISO14001.

Виробник не використовує фреон, який забруднює природу. В агрегатах використовується холодоагент R600A. Якість виробів гарантують  Японськи фахівці.

Хітачі – це поєднання неймовірного та очевидного що е девізом компанії. Якщо вчора ще було неможливо створити ідеальну модель агрегату, то завтра все може бути. На створенная нових моделей надихають майбутні спожівачі. Те, що було неймовірним ще вчора, стає звичним вже завтра.

  • Хітачі одними з перших запровадили в домашні холодильники систему No Frost – без інею та криги. 
  • Dual Fan Cooling. У конструкції агрегатів вмонтовані два вентилятори, які виробляють подачу холодного повітря.
  • Екосенсори контролюють температуру в камерах. Якщо помічені зміни, мікрокомп’ютер змінить потужність охолодження.
  • Використовується гібридна технологія Minus Zero Cooling зі спеціальною панеллю Ice Cold. Ця технологія економить споживання енергії на 15%!
  • Антибактерицидні фільтри Nano Titanium виробляє очищення повітря подвійним очищенням.
  • Minus Ion іонізує молекули повітря негативними іонами, так що вони втрачають здатність до розмноження.

Не слід переживати чий виробник холодильників. Японці, чий бренд гарантують якість своїх виробів. Холодильники Hitachi мають економне енергоспоживання хоч виробництво знаходиться в Таїланді.

Поделиться
Категорії:Style