Щасливі власники пилососів Dyson, безсумнівно, оцінили їх унікальну зручність, бездоганне виконання і дизайн, але британська компанія також пропонує чудові пристрої, які дмуть, а не всмоктують повітря. Звичайно, мова йде про фени, які є не просто звичайним повсякденним обладнанням.

Згідно з одностайною думкою рецензентів і користувачів, Dyson Supersonic є не тільки технічно інноваційним і інноваційним з точки зору зовнішнього вигляду, але споживчі тести одностайно підтверджують, що це найкращий фен, який ви можете купити. Якщо ви не знаєте, який фен Dyson вибрати, можете зайти на сайт dyson-service.com.ua/feny та звернути увагу на красиві колірні варіанти моделі Supersonic і поставитися до неї як до сучасної прикраси елегантної ванної кімнати.

У чому полягає феномен фену Дайсона?

Для багатьох людей сушіння волосся є повсякденним заняттям, якому вони не приділяють особливої ​​уваги, але люди, які борються з густим, кучерявим і постійно кучерявим волоссям, будуть задоволені перевагами Dyson Supersonic. Кілька різних дифузорів дозволяють сушити та укладати будь-який тип волосся з таким самим чудовим кінцевим результатом.

На підтвердження своїх переваг виробник наводить дані, згідно з якими завдяки фену Dyson гладкість волосся збільшується на 75%, блиск збільшується до 132%, а кучерявість волосся зменшується на цілих 61%.

Фен Dyson стане гарною інвестицією для всіх людей, для яких на перше місце ставиться стан волосся та зовнішній вигляд зачіски. Не пошкоджує, не матує і не електризує, забезпечує швидке висихання, без використання надмірної температури, яка може бути шкідливою для волосся.

Фен має кілька різних насадок для укладки, а їх магнітне кріплення є блискучим у своїй простоті та надзвичайно практичним рішенням. Швидка заміна наконечників, які не потрібно вставляти та закручувати в корпус, як у звичайних рішеннях, можлива в Dyson Supersonic завдяки магніту, який з’єднує фен з вибраним дифузором.

Переваги та недоліки фенів Dyson

Двигун, встановлений в ручці, має компактну конструкцію, завдяки чому весь пристрій збалансований, добре і надійно тримається в руках і тому надзвичайно зручний у використанні. Крім того, цей двигун обертається зі швидкістю до 110 000 обертів на хвилину, створюючи сильний повітряний потік під високим тиском, а його установка в ручці фену значно знижує шум і вібрацію.

Чи є у Dyson якісь істотні недоліки? Деякі люди відзначають, що хоча Supersonic тонкий і мало важить, його елегантний вигляд пояснюється тим, що ручка не має профілю, як у інших фенів. Спочатку це може здатися громіздким і вимагає деякого звикання. Схожа ситуація з розташуванням кнопок управління, розташованих під насадкою, що також може викликати невеликі проблеми під час перших кількох використання обладнання. Однак це незначні речі, які не можна вважати суттєвими недоліками, і, як ми знаємо, Dyson, відповідно до своєї філософії, ретельно перевіряє всі вироблені ним пристрої та вносить коригування, доки вони не стануть ідеальними.

Чим фен Dyson відрізняється від звичайних?

У фена Dyson двигун розташований в ручці, а не в головці. Це вдосконалений, ефективний, безщітковий цифровий двигун, набагато менший і легший за традиційні моделі фенів. Він також дуже тихий, а технологія повітряного потоку під назвою Air Multiplier дозволяє сушити волосся набагато швидше, навіть при низьких налаштуваннях сушіння. Повітря подається до двигуна через фільтр, розташований у нижній частині ручки фену, і видаляється через маленькі вентиляційні отвори. Це виключає ризик випадкового заплутування волосся в приладі. Фен Supersonic також має функцію іонізації, яка запобігає електризації волосся.

Чи шкодить Дайсон волоссю?

Бренд Dyson запевняє, що Supersonic набагато безпечніший для волосся, ніж традиційні фени, а його великою перевагою є інтелектуальний контроль температури. Незалежно від обраного рівня температури термодатчик Dyson Supersonic не дозволяє їй перевищувати 100 градусів Цельсія. Він регулює температуру в реальному часі, вимірюючи її до 40 разів на секунду. Завдяки цьому навіть найгарячіший потік фена не пошкодить волосся, а ця складна технологія також захищає волосся від опіків і пошкоджень, викликаних занадто гарячим повітрям. Високі температури сушіння також можуть мати негативний вплив на здоров’я шкіри голови. Завдяки спеціальному наконечнику для дбайливого сушіння, призначений для розсіювання потоку повітря та зниження температури, немає ризику подразнення чутливої ​​шкіри на голові.

Який фен Dyson купити?

Дайсон працював над моделлю Supersonic протягом чотирьох років, за участю 103 інженерів з усього світу, і загалом на етапі тестування було розроблено 600 прототипів. Тому, досягаючи кінцевого ефекту від їх роботи, ми отримуємо вишуканий у кожній деталі пристрій. Привабливий на вигляд корпус виготовлений з міцного матеріалу, стійкого до подряпин і забруднень, пов’язаних з використанням. Завдяки цьому він буде виглядати як новий навіть після тривалого періоду інтенсивного використання. Додатковою перевагою матеріалу, використаного в конструкції корпусу, є ергономічність – просто фен з матовим покриттям зручніше тримати в руці в порівнянні з класичним пристроєм зі слизького пластику.

Фен Supersonic має триступеневе регулювання потоку повітря, а також триступеневе регулювання температури повітря, а сама сушка дуже ефективна і рівномірна. Довгий кабель живлення довжиною 270 см має поворотне кріплення, тож він не заплутується, не перегинається та не стирається, забезпечуючи незрівнянну свободу рухів.

Аксесуари для фенів Dyson – що варто купити?

Аксесуари, присвячені моделі Supersonic, включають різноманітні змінні наконечники, включаючи дифузор для сушіння та укладання хвиль і локонів, концентратор для розгладження всіх типів волосся та наконечник для розгладження прямого волосся. Гребінець з широкими зубцями стане в нагоді при сушінні кучерявого волосся, допоможе укласти їх і додати зачісці об’єм. Насадка для м’якої сушіння корисна для волосся, яке потребує догляду, і чутливої ​​шкіри голови – тепле повітря, що розсіюється завдяки їй, сушить волосся м’якше, але без шкоди для ефективності приладу та подовження часу сушіння. У комплекті з феном Dyson Supersonic є елегантний футляр для зберігання фену під час транспортування, який підходить до обраної моделі в кольорах пастельно-рожевого і рожевого золота, блакитного і пудрово-рожевого, а також поєднання нікелю і міді.

Поделиться
Теги:
Категорії:Суспільство