Міноборони України ствержує, що Москва й надалі завдаватиме масованих ракетних ударів по Україні, проте, щоб підготуватись до наступного їм знадобиться близько тижня.

Про це каже представник ГУР МО України Андрій Юсов.

“Нас намагаються зламати, занурити в темряву і холод в період війни і змусити до перемовин на умовах агресора. Цього насправді не вийде, ми розуміємо що періодичність масованих ракетних атак по Україні – це приблизно тиждень. Тобто, це той період, який потрібен, щоб підготуватися до наступного такого удару”.

Юсов також зазначив, що запаси високоточної зброї у РФ виснажені, та пропри це у агресора залишилось ще чимало не високоточних ракет. Водночас, за словами представника ГУР, за точністю агресори особливо і не женуться.

У багатьох випадках розліт в кілометр – це умовна “норма” і влучання навіть не в об’єкти інфраструктури, а в цивільні будинки, лікарні – це і є ознака косорукості російських ракетників і в цілому режиму РФ…

У росіян залишилось багато ракет до систем С-300. Це означає, що насамперед загроза є для прифронтових міст: Запоріжжя, Харків, Миколаїв, Херсон. На жаль. це ті міста, куди С-300 добивають.

 

Більше 60% українців підтримують заборону УПЦ МП

 

Поделиться
Категорії:Новини