Ваші зуби, навіть якщо вони не потребують лікування, залишають бажати кращого? Вам не подобається їх форма і колір? Якщо ви не задоволені зовнішнім виглядом своїх зубів і ці зміни не потребують ортодонтичного втручання, подумайте про встановлення вінірів. 

Кожен, хто хоче покращити естетику своїх зубів, може вибрати вініри. Ваші зуби, навіть якщо вони не потребують лікування, залишають бажати кращого? Не подобається їх форма і колір? Якщо ви не задоволені зовнішнім виглядом своїх зубів і зміни не потребують ортодонтичного втручання, подумайте про вініри. Це сучасний і все більш популярний метод корекції зубів – https://kc-dent.com.ua/services/vstanovlennya-viniriv/.

Вініри – що це?

Вініри —найчастіше їх виготовляють з порцеляни або композиту. Таким чином вони дозволяють приховати недоліки природних зубів, створюючи ефект голлівудської посмішки.

Вініри найчастіше використовують для покращення естетики зубів. Однак іноді рішення про їх виконання приймається, коли у пацієнта є незначні ортодонтичні дефекти, наприклад, коли зуб трохи повернутий. Крім того, вініри також можна використовувати для відновлення зубів, які були стерті в результаті шліфування.

Показання та протипоказання до застосування вінірів

Теоретично вініри може вибрати кожен, хто просто хоче покращити естетику своїх зубів. Цей вид лікування зубів включає: люди, які борються з пожовтінням зубів, викликаним антибіотиками. Крім того, вініри є ідеальним рішенням для непривабливих форм зубів або делікатних вигинів, які не потребують ортодонтичного лікування.

Однак слід пам’ятати, що існують і протипоказання до використання вінірів. Це рішення не рекомендується для молодих людей – до 16 років і підлітків. Також не рекомендовані людям з вираженими порушеннями прикусу та іншими дефектами, що потребують ортодонтичного втручання.

Безболісно і безпечно

Встановлення вінірів – практично безболісний процес. Також не обтяжений ризиком, якщо проводити процедуру в професійному кабінеті. Варто знати, що підготовка зубів до процедури не така трудомістка, як у випадку з протезуванням коронками. Якщо передопераційна діагностика проведена правильно, ризик ускладнень для зуба практично зведений до нуля.

Сам процес облицювання може обмежитися двома візитами. Перший – це консультація, під час якої пацієнт визначає бажану форму і колір зубів, а потім робиться попередній дизайн. Під час того ж візиту стоматолог приступає до шліфування зубів (під місцевою анестезією для комфорту), щоб накласти тимчасові вініри. Час очікування потрібних вінірів коливається в межах 7 днів – приблизно стільки потрібно, щоб виготовити індивідуальні вініри в майстерні. Коли вони будуть готові, пацієнт призначає ще один прийом і йде з більш красивою та цілком природною посмішкою.

Скільки це коштує?

Вартість установки вінірів залежить від багатьох факторів. На ціну впливає матеріал, з якого вони виготовлені, індивідуальна проблема пацієнта або кабінет, де ми вирішуємо їх виконувати.

Поделиться
Категорії:Здоров'я