На окупованих територіях Запорізької області російські загарбники почали викрадати чоловіків, ні рідні, ні знайомі не знають, де вкрадені і що з ними роблять.

Про це пише Субота.

Родичі викрадених кажуть, що загарбники просто заходять у двір, або заїжджають на БТР і виводять з дому чоловіків, приставивши їм до голови дуло автомату, при цьому жодних пояснень ні від самих окупантів, ні від комендатури

Наразі розшукуються:

Микола Молод, 17 років

У смт Чернігівка, 17 жовтня, близько 17.00 окупанти забрали хлопця і ще двох його друзів 16 та 19 років. Через три дні друзів відпустили, а от Миколу – ні.

Мати бачила сина востаннє 18 жовтня, з того дня їй не показують сина, невідомо що там з ним роблять.

Максим Мосіяш

Новомихайлівка, 23 жовтня у двір заїхали російські загарбники, котрі були озброєні, наставивши на Максима зброю, посадили в авто й вивезли у невідомому напрямку.

Максим Радченко

Того ж самого дня російські нелюди викрали ще одного мешканця Новомихайлівки. У двір заїхав БТР з озброєними окупантами й без жодних пояснень забрали Максима й вивезли у невідомому напрямку.

Владислав Куралімов

В Новомихайловці 23 жовтня чоловік пішов з дому і не повернувся, рідні Владислава припускають, що його також викрали загарбники.

Рідні й близькі в паніці, не знають де шукати своїх хлопців, вони просять надати будь-яку інформацію про викрадених, якщо вам щось відомо.

Офіційно: Ріші Сунак став прем’єр-міністром Британії

 

 

Поделиться
Категорії:Кримінал Новини