Мікрокредит – це швидка фінансова допомога у будь-якій життєвій ситуації. Якщо у вас закінчилися гроші, а баланс карти дорівнює нулю, миттєва мікропозика може врятувати ситуацію. Якщо ви живете від зарплати до зарплати, то мікропозика – гарний вибір. 

Наскільки зручним є банк, який пропонує кредит до зарплати?

Комерційні банки є фінансовими установами, які приймають вклади та надають кредити фізичним особам. Переваги банківських організацій полягає у можливості давати кредити на будь-яку суму та строк, оскільки їх резерви практично не обмежені. Однак отримати кредит на невелику суму не дуже зручно.

МФО та гроші онлайн на карту

Мікрофінансові організації – це юридичні особи, які надають споживчі мікрокредити фізичним особам. До недоліків співробітництва з МФО можна віднести невелику суму та короткий термін погашення кредиту готівкою. Кредит готівкою можна оформити зазвичай на невеликий термін.

Однак переваги отримання кредиту готівкою набагато переважають усі недоліки:

МФО є ідеальним рішенням для отримання термінового кредиту онлайн без відмови на банківській карті. Вища процентна ставка, ніж у банку, обґрунтовується тим, що маловідомі МФО в Україні таким чином змушені страхувати свої ризики видачі кредитів готівкою широкому колу клієнтів. Крім того, в деяких онлайн-сервісах можна отримати миттєве зарахування на карту без відмов промокоду всього за 0,01%.

Кредит до зарплати – це короткостроковий кредит, який клієнт повинен погасити на протязі місяця. Щоб отримати кредит, клієнт повинні відповідати основним вимогам. Вони варіюються. Те саме стосується і ваших особистих даних. Затвердження цих кредитів, як правило, швидке. Позичальник отримає відповідь того ж дня. Гроші будуть протягом 24 годин. Знову ж таки, все залежить від кредитора.

Останньою особливістю цього виду кредитів є висока відсоткова ставка. Деякі кредитори можуть стягувати величезні комісійні за надання досить невеликої суми. Саме тому так важливо оцінити всі пропозиції та вибрати найвигіднішу.

Кредитні картки – це популярний спосіб отримати готівку або купити товари без кредиту. Відсоткова ставка в цьому випадку багато в чому залежить від кредитного рейтингу та кредитної історії позичальника.

Який варіант вибрати?

Панацеї у такій ситуації немає. Це особиста справа кожного з нас. Ризик має відігравати важливу роль у процесі прийняття рішень. З одного боку, позики до зарплати можуть бути найкращим рішенням, якщо вам потрібні гроші прямо зараз, і ви можете покрити комісію своєю наступною зарплатою. При виборі ідеального кредиту ви також повинні враховувати, що максимальна сума кредиту може сильно змінюватись в залежності від країни проживання. Можна використовувати кредитні картки та овердрафт. Однак потрібно знати, чи спроможні ви погасити борг чи ні, щоб не вдарити по гаманцю зайвими відсотками.

Поделиться
Категорії:Гроші