Електронні сигарети POD — обов’язкова річ, якщо ви любите смак електронних сигарет і любите нові речі. Це відносно новий продукт на польському ринку. Капсули інтуїтивно зрозумілі у використанні та ідеального розміру, тож ви можете легко помістити їх у кишеню, сумку чи рюкзак.

Незважаючи на невеликі розміри, вони не втрачають якості, вони зручні, ефективні та функціональні. Більшість капсул мають характерний пластиковий мундштук, який служить резервуаром для рідини та нагрівальним блоком. Обов’язково варто відзначити невелику ємність акумулятора, зарядка якого займає не більше години. В Україні под системи можна придбати на сайті uestore.in.ua.

Великою перевагою POD є можливість заряджати та вейпувати одночасно, не розряджаючись. Ще однією перевагою електронних сигарет є те, що вони не вмикаються самі по собі, наприклад, у кишені чи рюкзаку. POD – ідеальне рішення для людей активних і постійно в русі, які люблять смак електронних сигарет і не хочуть відмовляти собі в цьому задоволенні.

POD- системи допомагають кинути палити

Елементарні підсистеми у вигляді маленьких батарейок містять датчик, який спрацьовує при затяжці, і картридж, тобто блок нагріву з функціональним баком і мундштуком. При зношеності системи опалення замінюються цілі картриджі в контейнерах. Такі електронки живляться від батареї і справляють враження, схоже на куріння традиційних сигарет. Однак вони є набагато здоровішою альтернативою! Найбільшою перевагою стручок є їх сумісність — ви можете покласти їх у кишеню, рюкзак чи сумочку та брати з собою майже куди завгодно.

Завдяки невеликій хмарі e-сигарети можна використовувати на роботі, на зупинці, в офісі, в машині та багатьох інших місцях. Зазвичай рекомендується використовувати рідини з щільністю 50/50, що забезпечує тривалий термін експлуатації використовуваного нагрівача. Важливо вибрати відповідну концентрацію нікотину. Варто вибирати солі нікотину, тобто ту форму, в якій нікотин природним чином міститься в листі тютюну.

Завдяки всім цим перевагам POD є одним із найбільш інноваційних рішень, які наразі пропонують виробники електронних сигарет. Функціональні та естетичні набори капсул, які пропонує Cloudshop, характеризуються різноманітністю функцій, рішень, кольорів та смаків.

Дешеві електронні сигарети

Електронні сигарети стають все більш популярними як серед людей, які намагаються кинути палити, так і як заміна класичних сигарет. Незважаючи на свою назву, електронні сигарети мають мало спільного зі звичайними. Вони працюють за принципом вдихання нікотину, але через пару, що утворюється, вони також дозволяють імітувати акт куріння, що допомагає багатьом людям відмовитися від класичних сигарет.

Електронні сигарети – це пристрої, які заправляються спеціальною рідиною. Він може мати багато смаків і ароматів, наприклад, фруктовий, десертний, тютюновий або популярних напоїв. Рідини можуть містити нікотин, але можуть і не мати його. Це означає, що кожна людина може вибрати рідину відповідно до власних потреб і смакових уподобань. Багато людей задаються питанням про те, чи вигідно вейпінг або використання електронних сигарет. Придбання пристрою для електронних сигарет – одноразова витрата, а рідини або преміксів вистачає дуже довго.

Тому це набагато вигідніше, ніж щодня купувати пачку сигарет.

Також важливо, що дешеві електронні сигарети також є набагато здоровішою альтернативою для курців. У них немає смолистих речовин, а у вас єдим, що йде від них, – це просто туман пропіленгліколю. Електронні сигарети також не мають неприємного дратівливого запаху, характерного для класичних тютюнових виробів. Завдяки цьому одяг і руки не мають запаху диму, який особливо відчувають затяті курці.

Поделиться
Категорії:Style