Державний ПриватБанк вирішив перерахувати весь кешбек (гроші) клієнтів з рахунків “Бонус+” на потреби української армії. Списання заплановано на 1 травня.

Про це повідомляє прес-служба банку.

“З 1 травня 2022 року програма не працюватиме, а всі невикористані залишки на віртуальних рахунках “Бонус+” (близько 600 млн грн) будуть направлені ПриватБанком на потреби нашої армії та відновлення України“, – попередили в банку.

На рахунках “Бонус+” зберігаються не гроші клієнтів, а кешбек, нарахований за покупки у партнерів банку. Витратити ці бонуси можна також у партнерів ПриватБанку. Фінустанова 27 лютого запропонувала своїм клієнтам перерахувати ці бонуси, які часто роками зберігалися та не використовувалися, на потреби ЗСУ.

Після цього українці активно переказували гроші на армію з рахунків “Бонус+”. Лише за два тижні у такий спосіб клієнти перерахували на підтримку Збройних сил та гуманітарні проекти понад 2 млрд грн.

Також ПриватБанк запустив простий спосіб переказу грошей з карток будь-якого банку світу на підтримку української армії, а НБУ спростив процедуру переказу грошей на підтримку Збройних Сил України, на рахунки ЗСУ та спеціальний рахунок.

Поделиться