У Міноборони Британії впевнені, що руйнування моста, який особисто будувався під керівництвом та спонсоруванням Путіна, суттєво змінить хід війни, бо ця подія дуже «зачепила» російського диктатора.

Про це повідомляє Міноборони Великобританії в Twitter.

Так, розвідка Британії каже, що внаслідок вибуху на Кримському мості були зруйновані дві з чотирьох дорожніх смуг. Влада та спецслужби РФ відновлять проїзд, але пропускну спроможність значно знизиться. І це дуже незручно для росіян, адже саме Кримський міст відігравав ключову роль у перекиданні техніки на південний фронт.

 «Ступінь пошкодження залізничного переїзду невідома, але будь-яке серйозне порушення його пропускної спроможності, швидше за все, вплине на і без того напружену здатність росії підтримувати свої сили на півдні України», – йдеться у повідомленні.

Британська розвідка нагадала, що нещодавно колишній охоронець Путіна, а нині командувач Росгвардії Віктор Золотов публічно запевняв про безпеку мосту.

Після вибуху з пожежею на Кримському мосту та руйнування двох прольотів переправи пошкоджено 1,3 кілометра залізничного полотна.

Російські військові доставили в Запорізьку область рефрижератор трупів із Херсонщини

 

Поделиться