Пройдіть огляд будинку

Припоустимо що ви обрали будинок який так сильно вам подобався та у вас з’явівся намір його придбати. Що вам потрібно знати заздалегіть до придбання власності. Як правило, пропозиції про покупку залежать від огляду будинку власності, щоб перевірити наявність ознак структурних пошкоджень або речей, які, можливо, потребують виправлення. Ваш агент з нерухомості зазвичай допоможе вам організувати цю перевірку протягом кількох днів після того, як продавець прийняв вашу пропозицію. Ця непередбачена ситуація захищає вас, даючи вам можливість переглянути свою пропозицію або відкликати її без штрафу, якщо перевірка виявить значні матеріальні збитки.

Ви і продавець отримаєте звіт про висновки інспектора будинку. Потім ви можете вирішити, чи хочете ви попросити продавця виправити що -небудь у власності, перш ніж закрити продаж. Перед закриттям продажу у вас буде огляд будинку, який дасть вам можливість підтвердити, що будь-який погоджений ремонт був зроблений.

Працюйте з іпотечним банкіром, щоб вибрати свій кредит

Кредитори мають широкий спектр програм кредитування за конкурентними цінами та репутацію виняткового обслуговування клієнтів. Коли ви вибираєте абокупуєте житло на https://www.country.ua/ua/harkiv.html, у вас виникне багато запитань, і якщо вам допоможе один із наших досвідчених, чуйних іпотечних банкірів, ви зможете значно спростити процес.

Кожен покупець житла має свої пріоритети при виборі іпотеки. Деякі зацікавлені в тому, щоб їх місячні виплати були якомога меншими. Інші зацікавлені в тому, щоб їх щомісячні виплати ніколи не збільшувалися. А треті беруть кредит, виходячи зі знань, які вони переведуть знову лише через кілька років.

Дайте оцінку будинку

Кредитори організують оцінювач для надання незалежної оцінки вартості будинку, який ви купуєте. Оцінювач є членом третьої компанії та не пов’язаний безпосередньо з кредитором. Оцінка дасть змогу всім учасникам дізнатися, що ви платите справедливу ціну за будинок.

Узгоджуйте документи

Як ви можете собі уявити, при купівлі будинку потрібна велика кількість документів. Ваш кредитор організує, щоб компанія, що володіє правом власності, обробляла всі документи та переконалася, що продавець є законним власником будинку, який ви купуєте.

Закрийте розпродаж

Наприкінці ви підпишете всі документи, необхідні для завершення покупки, включаючи документи щодо позики. Зазвичай фінансування вашої позики триває кілька днів після повернення кредитору документів. Після того, як чек буде доставлений продавцю, ви готові переїхати у свій новий будинок!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Поделиться