Астропрогноз.

Овен

В першій половині тижня зірки радять займатися зміцненням свого здоров’я, оскільки це прекрасний період для профілактики різних захворювань. Друга тема, яка може знайти сприятливий дозвіл, – це робота та кар’єра. Наприклад, ви можете знайти відповідну посаду, яка буде цікавою та високооплачуваною. У вівторок та середу рекомендується проводити прибирання, викидати з дому старі непотрібні речі. Друга половина тижня несприятлива для коротких поїздок та нових знайомств. Намагайтеся не вступати в суперечки з родичами та сусідами. Можливо, комусь із ваших близьких буде потрібна допомога.

Телець

У Тельців цей тиждень складається дуже неоднозначно. У понеділок бережіть своє здоров’я. Особливо це стосується простудних захворювань, яких ви зараз будете схильні. Вівторок та середа – найбільш вдалий час тижня, коли покращуються романтичні стосунки. Тим, хто одружений, зірки радять більше довіряти своєму партнеру. Тоді ви побачите, наскільки успішно кохана людина справляється із загальними справами. Куди б вас не запросили, всюди ходіть разом. Після четверга до кінця тижня можуть виникнути фінансові труднощі. Рекомендується не витрачати надто багато грошей на подарунки дітям.

Близнюки

На самому початку тижня у закоханих Близнюків може статися сварка з коханою людиною. Щоб уникнути цього, постарайтеся не обговорювати з ним питання, пов’язані з покупкою подарунків, що стосуються грошей і доходів. З’ясовуючи, хто як працює та скільки заробляє, ви можете посваритися. У вівторок та середу настане час гармонії та благоденства у сімейному житті. Добре на ці дні планувати спільні роботи: наприклад, генеральне прибирання чи підготовку ділянки до зимового періоду. Після четверга у відносинах із близькими родичами можуть виникнути розбіжності.

Рак

Понеділок не найкращий день для Раків, обтяжених сімейними зобов’язаннями. Може статися конфлікт поколінь, коли консервативні погляди батьків заважатимуть вашому самовираженню. Вівторок та середа – найбільш вдалі та спокійні дні тижня. У цей період на вас чекає багато приємного спілкування, ви дізнаєтеся масу цікавих новин, зможете познайомитися з цікавими людьми. Не виключено й романтичне знайомство у поїздці. Якщо ці дні застануть вас на відпочинку біля моря, не виключено курортний роман, який повністю оволодіє вашою увагою. Після четверга час для поїздок та знайомств уже не такий сприятливий. Уникайте контактів із незнайомими людьми.

Лев

Левам у понеділок може надійти інформація, яка навряд чи їх потішить. Намагайтеся не надавати значення всіляким чуткам і пліткам. Вівторок та середа – сприятливі дні для врегулювання багатьох господарсько-побутових проблем. У вас буде достатньо фінансових ресурсів, щоб купити побутову техніку і тим самим полегшити ведення домашніх справ. Подумайте про покупки, які давно відкладалися. Можливо, зараз саме час придбати щось із складеного списку. Також це гарний час для впорядкування свого будинку та ділянки. Після четверга і аж до кінця тижня буде несприятливий час для відвідування клубів за інтересами та дружніми компаніями. Не слід будувати далекосяжні плани.

Діва

Дівам у понеділок зірки не радять давати гроші друзям у борг. Це може бути приводом для конфлікту. Також не слід мати ілюзій щодо будь-яких подарунків або сюрпризів. Тим часом у вівторок та середу настане чудовий час для творчої реалізації. Спробуйте почати робити те, про що ви мріяли, але через брак часу постійно відкладали потім. Це гарний час для людей, захоплених колекціонуванням, мистецтвом, хобі. Також це сприятливий період у розвиток романтичних відносин. Після четверга і аж до кінця тижня не варто ставити перед собою надмірно амбітні цілі та завдання. Це не найкращий час для відстоювання своєї думки перед людьми, наділеними владою та впливом.

Терези

У понеділок Терезам краще не вступати в полеміку з батьками та начальством. Вас навряд чи зрозуміють і не ухвалять вашу позицію. Просто зберігайте свою думку при собі, цього буде цілком достатньо. Вівторок та середа складаються сприятливо для поєднання роботи з відпочинком. Весь вільний час бажано проводити на самоті, в комфортній спокійній обстановці. Це необхідно, щоб привести душевний стан у рівновагу. Якщо ви займаєтеся духовними практиками, то зараз слушний час для сеансів медитації, аутогенних тренувань або йоги. З четверга до неділі вашій репутації може щось загрожувати. Щоб уникнути можливих проблем, намагайтеся не перетинатися з жодного приводу з людьми, наділеними владою.

 Скорпіон

У понеділок Скорпіонам краще триматися подалі від будь-яких таємних справ та розглядів. Вівторок та середа – найбільш вдалі дні для реалізації ваших творчих ініціатив. Зростає потреба у прийнятті незалежних рішень. Зараз ви зможете зробити ті вчинки, на які раніше у вас не вистачало сміливості. Активізуються контакти з людьми, особливо щодо дружніх відносин. Якщо ви є завсідниками клубів за інтересами або інтернет-форумів, то в ці дні ваше спілкування стане набагато інтенсивнішим. З четверга по неділю можливі якісь несподівані стресові події.

Стрілець

У понеділок зірки не радять Стрільцям відвідувати фітнес-клуби або брати участь у спортивних змаганнях з командних видів спорту. Справа в тому, що в цей час зростає ризик травмування. Вівторок і середа – дні, коли ви зумієте досягти поставленої мети, діючи тихо і непомітно. Це гарний час для проведення розслідувань, наведення довідок про людей, що вас цікавлять, отримання доступу до конфіденційної інформації. Можете розраховувати на допомогу та підтримку з боку впливового покровителя. З четверга і аж до кінця тижня можливе погіршення подружніх стосунків. Наприклад, може з’ясуватися, що з партнером по-різному бачите перспективи шлюбу, ставите полярні мети.

Козеріг

У Козерогів у понеділок може статися конфлікт із кимось із ділових партнерів чи коханою людиною. Причина конфліктної ситуації може полягати у порушенні раніше досягнутих домовленостей однієї із сторін. Вівторок і середа – сприятливі дні тижня, коли ваші найзаповітніші бажання можуть виконатися. Зростає позитивна роль друзів. З ними ви проводитимете більше часу. Також цими днями може відбутися захоплююча поїздка, яку ви заздалегідь не планували. З четверга до неділі, навпаки, несприятливий час для далеких поїздок. У цей час слід уважніше підходити до свого здоров’я: у дорозі ви можете захворіти.

Водолій

Водоліям у понеділок не слід забувати про те, що порушення законів та інших правил поведінки може спричинити шкоду для репутації. Цього дня намагайтеся не відступати від правил, прийнятих у вашому соціальному колі. У вівторок та середу зірки радять сміливіше відстоювати свою позицію та не йти на компроміси. Це саме ті дні, коли потрібно виявити свої бійцівські якості та активно відстоювати своє місце під сонцем. Не бійтеся йти на ризик і ставити питання руба, якщо ситуація того вимагає. З четверга до неділі, навпаки, настає час, коли будь-які ризики вкрай небажані. Уникайте фінансових авантюр та екстремальних видів діяльності.

Риби

Рибам у понеділок слід терпимо ставитись до близьких. Якщо ви полягаєте в романтичних відносинах, не слід вимагати від партнера всього, що вам захочеться, не зважаючи на його бажання. Особливо це стосується інтимної сторони спілки. Вівторок і середа – дні, коли подружні стосунки стають гармонійнішими. У цей час ви можете порушувати та обговорювати будь-які, навіть найспірніші та гостріші питання, спокійно знаходити конструктивні рішення. Добре цими днями займатися спільним плануванням свого майбутнього: наприклад, мріяти, куди ви з коханою людиною поїдете наступного разу у відпустку. З четверга до неділі у вашій родині може посилитися напруженість. Через брак згоди та неготовності членів сім’ї йти на компроміси, ви навряд чи зможете планувати та здійснювати спільні справи.

 

Поделиться
Категорії:Гороскоп