Ділова англійська – це мова, якою розмовляє світ бізнесу. Вона використовується в різних галузях, але найчастіше в бізнес-сфері, тому її дуже часто називають формальною або письмовою мовою. 

Існує думка, що ділова англійська знадобиться лише тим, хто хоче працювати у міжнародних компаніях, але це зовсім не так. Ділова англійська включає навички спілкування з колегами, ведення телефонної розмови, написання резюме і багато іншого.

Бізнес курс англійської мови онлайн

Бізнес курс англійської мови на сайті https://bubbles.center/dilova-angliyska/ допоможе освоїти вам ділову англійську мову і стати як риба у воді у світі бізнесу. На сайті навчального центру ви знайдете топові бізнес-курси англійської мови. Також для компаній тут пропонують навчання штату за допомогою курсу з корпоративної англійської.

Особливості та нюанси

Діловий формат англійської істотно відрізняється від розмовної. У такому форматі не можна використовувати більшість тих фраз, які ми звикли використовувати в повсякденному житті. Тут використовуються складні терміни, характерні для окремо взятої галузі, часто застосовують пасивні конструкції, а також стримана мова з відсутністю надмірної емоційності.

Особливістю ділової англійської є його формальність. У діловому спілкуванні часто використовуються спеціальні вирази та конструкції. Наприклад, замість простого “Hi” використовується “Hello” або “Good morning/afternoon/evening”. Також при написанні електронних листів використовуються такі формальні звернення, як Dear або Greetings.

На ділових зустрічах або, наприклад, конференціях часто використовують такі фрази, як Let’s start with …, I suggest that …, We will be in touch. Наприкінці зустрічі найчастіше вимовляється фраза “Thank you for your attention”, щоб подякувати за приділену увагу.

Бізнес-англійська

Одним з різновидів ділової англійської є бізнес-англійська. Його використовують під час переговорів, презентацій, конференцій тощо. Бізнес-англійська включає специфічну термінологію і фрази для кожної конкретної галузі. Наприклад, в економічній сфері часто використовуються такі слова, як Economist, Trade, Market і так далі.

Корпоративна англійська

Цей варіант ділової англійської мови використовується всередині певної організації. Це може бути унікальна лексика, різні скорочення та абревіатури чи фрази. Корпоративна англійська допомагає компаніям розділити процеси та більш ефективно спілкуватися всередині команди.

 

Поделиться
Категорії:Гроші Освіта