Значок сайту Прес-центр

«Ярмарок освіти»: від навчання до працевлаштування

Щорічна спеціалізована виставка «Ярмарок освіти», що об’єднує XIX спеціалізовану виставку навчальних закладів «Абітурієнт» та VIII спеціалізовану виставку «Освіта за кордоном-2017», днями пройшла у запорізькому ВЦ «Козак-Палац».

«Ярмарок освіти» став помічником не тільки для випускників та їх батьків, але й для спеціалістів, які прагнуть підвищувати рівень кваліфікації в Україні та за кордоном, а також для всіх учасників освітнього ринку як майданчик для обміну досвідом та здобуття нових професійних знань. Організатор – Запорізька торгово-промислова палата за підтримки департаментів освіти і науки облдержадміністрації та міської ради.

Як повідомили у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, у заході взяли участь більше 50 учасників. Це вищі навчальні заклади всіх рівнів акредитації: ліцеї, коледжі, інститути, академії, університети, лінгвістичні центри. До уваги відвідувачів – пропозиції щодо освіти за кордоном, мовних та інших спеціалізованих курсів.

Широкий спектр освітніх послуг, представлених на ярмарку, продемонструвала і програма зустрічей та майстер-класів, що охоплює найрізноманітніші теми: від обрання дитиною майбутнього професійного шляху – до сучасної бізнес-освіти для тих, хто вже відбувся у професії. Так, керівники та спеціалісти компаній могли дізнатися про корисні та актуальні напрямки бізнес-освіти, підвищення кваліфікації, а також мовні курси, запорізько-чеські, польські освітні проекти.

Особлива увага приділена старшокласникам. У виставковій залі майбутні абітурієнти могли поспілкуватися з керівництвом, викладачами та студентами вищих навчальних закладів. У їх числі – Запорізький національний університет, Запорізький національний технічний університет, Запорізький державний медичний університет, Запорізька державна інженерна академія, Класичний приватний університет.

До «Козак-Палацу» також завітали авторитетні освітні заклади Дніпра, Одеси, Харкова, Черкас. Традиційно під час «Ярмарку освіти» були широко представлені творчі експозиції закладів професійно-технічної освіти. Майбутні кухарі, перукарі, візажисти та флористи запросили відвідувачів до участі в майстер-класах, а також пройшли виступи творчих колективів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вийти з мобільної версії