Значок сайту Прес-центр

175 доба війни: яка ситуація склалася на Запорізькому напрямку

Про отпір, який дають ворогу українські воїни на Запорізькому напрямку, розповів секретар міськради Анатолій Куртєв.

Вже сто сімдесят п’яту добу відважні українські воїни невтомно захищають свободу і незалежність нашої держави та боронять рідні землі від рашистських окупантів. І вже сто сімдесят п’ятий день ми з вами маємо можливість засинати і прокидатись у вільному українському Запоріжжі. Безмежна вдячність за це нашим захисникам та захисницям.

Щодо ситуації на лінії фронту на Запорізькому напрямку, то на цей час вона залишається майже незмінною. Противник, як і раніше, продовжує обстрілювати позиції наших бійців. Зокрема, учора ворожі обстріли було зафіксовано у Пологівському та у Василівському районах. А біля села Щербаки, що на Оріхівщині, рашисти знову нанесли авіаудар. Також відомо, що в районах сіл Інженерного та Українського Пологівського району ворог замінував місцевість.

Окрім того, за інформацією Генштабу, минулої доби окупанти вели наступальні бої в районі села Шевченкове. Однак вони отримали жорстку відсіч від українських бійців і відійшли.

Ми є в Телеграм-каналі, приєднуйтесь! Аналітика, головні новини країни, світу.

Разом з тим російські воєнні злочинці продовжують цинічно обстрілювати мирні міста та села нашої області. Тільки протягом минулої доби до Головного управління Національної поліції надійшло вісімнадцять повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в Пологівському районі.

З одноденним візитом в Україну прибуде Президент Туреччини: ДЕТАЛІ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вийти з мобільної версії